maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Rabobank Dikke Banden Race in Giessen en Hank

12 september 2011 (door WerkendamNet)

ALTENA - Zowel tijdens de Ronde van Giessen als bij de wielerronde van Hank werd een Rabobank Dikke Banden Race gehouden voor de jeugd. Bij de Dikke Banden Race in Giessen won Daan van Vuuren uit Woudrichem bij de 7- tot en met 8-jarigen. Tweede werd Sigvard van Wageningen uit Noordeloos en derde Jürgen Smits uit Rijswijk. Bij de 9- en 10-jarigen kwam Carlo van Driel uit Dordrecht als eerste over de meet. Tweede werd Geert van Kapel uit Sleeuwijk en derde Joy van Vuuren uit Woudrichem. Bij de 11-jarigen was Mark van Driel uit Dordrecht de snelste voor Ruben v/d Stelt uit Nieuwendijk en Yvanka Wils uit Giessen (Kontakt)

Lees hier het hele artikel....

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.