vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Lichaam vermiste Oosterhouter gevonden in Kurenpolder

11 september 2011 (door WerkendamNet)

HANK - Vissers hebben zaterdagavond in het water in de Kurenpolder het lichaam gevonden van een vermiste 64-jarige man uit Oosterhout. De man was op 1 september voor het laatst gezien op de golfbaan in de Kurenpolder.

De politie startte direct een zoekactie naar de man nadat de beheerder van de golfbaan alarm geslagen had. De man was woensdagavond voor het laatst gezien op de golfbaan. Hij was toen alleen. De politie zette een helikopter en politiehonden in. Verder hielpen duikers van de brandweer bij de zoektocht. Ook de mobiele eenheid werd opgeroepen om te zoeken op het golfterrein, de bosrand en achterliggende volkstuinen. Vrijdag 2 september zijn de sonarboot van het Korps Landelijke Politie Diensten en een gespecialiseerde speurhond bij het onderzoek ingezet, maar de man werd niet gevonden.

Zaterdagavond zagen vissers een lichaam drijven. Een duikteam van de brandweer borg het lichaam. Onderzoek wijst uit dat het gaat om de vermiste 64-jarige Oosterhouter. Volgens de politie gaat het niet om een misdrijf

Lees meer over:

Werkendam Kurenpolder hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.