donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Autobedrijf 't Centrum viert vandaag feest

10 september 2011 (door AalburgNet)

EETHEN - Veertig jaar geleden startte Ad van Helden met zijn Autobedrijf 't Centrum. Vandaag wordt daar in Eethen uitvoerig bij stilgestaan. Ook de overname, een jaar geleden door de nieuwe eigenaar Arnoud Pruijsen, is onderdeel van de feestelijkheden. Zo zijn er voor de kids diverse activiteiten zoals een springkussen en een racesimulator.

Autobedrijf ’t Centrum B.V. werd in 1971 opgericht en groeide vanaf dat moment uit tot een modern goed geoutilleerd onafhankelijk autobedrijf dat in 2010 zelfs genomineerd werd voor de Bovagverkiezing ‘Autobedrijf van het jaar’.

Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen vandaag welkom om de beide mannen met hun team te feliciteren.

Lees meer over:

Eethen autobedrijf centrum
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.