Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Voetbal is een sport voor iedereen

9 september 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Voetbal is een sport voor iedereen, zo zou de gedachte in ieder geval moeten zijn. Vandaar dat Stichting De Vleet op zoek is naar iemand die het leuk vind om een bewoner van de Prisma-woningen met regelmaat op te halen, om naar het voetballen te gaan kijken. Het gaat om een jongen van 30 die autistisch is, weinig sociale contacten heeft in Woudrichem en voor wie het goed zou zijn om er 's lekker uit te zijn.

Zou u/jij dit met enige regelmaat willen doen?
Meld je dan aan bij Nicolette van Andel via, vanandel@stichtingdevleet.nl  of 0183-301710!

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.