Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Kandidaten gezocht voor Cultuurprijs

9 september 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM- Ook dit jaar zal tijdens de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Woudrichem, op vrijdag 6 januari 2012, de Woudrichemse Cultuurprijs uitgereikt worden. De Cultuurprijs wordt uitgereikt aan een persoon, vereniging of instelling die zich in bijzondere mate heeft onderscheiden op het gebied van kunst en/of cultuur binnen en ten behoeve van de Gemeente Woudrichem. Kandidaten kunnen tot uiterlijk donderdag 20 oktober aanstaande zowel schriftelijk als per e-mail worden voorgedragen.

Kent u iemand die zich afgelopen jaar in het bijzonder heeft onderscheiden op het gebied van kunst en/of cultuur? Draag diegene dan voor, voor de Cultuurprijs 2011. Het college van burgemeesters en wethouders kiest uit alle aanmeldingen de winnaar uit. De Cultuurprijs is ieder jaar anders en wordt gemaakt door een lokale kunstenaar. 

Kandidaten kunnen schriftelijk worden aangemeld via:

Gemeentehuis Woudrichem
t.a.v. Esther Ubben
Postbus 6
4285 ZG Woudrichem
of per e-mail eubben@woudrichem.nl

N.B. aanmeldingen worden alleen verwerkt indien ze voldoen aan de criteria voor de nominatie cultuurprijs, vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders op 13 mei 2008. Deze criteria vindt u terug in onderstaande bijlage.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.