dinsdag 25 januari 2022

Alles over Altena

Bekeuringen tijdens 'Brom ff normaal' controle

9 september 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK -  In het kader van het project 'Brom ff normaal' hielden politieagenten van het team Altena vanochtend, donderdag 8 september tussen 07.00 en 09.00 uur een controle op het kerkeinde in Sleeuwijk, gemeente Werkendam. Daarbij werden 46 bromfietsen en 12 snorfietsen gecontroleerd. In totaal werden 6 processen-verbaal uitgeschreven voor het overtreden van de maximale snelheid (hoogste snelheid 67 km/u) en 1 voor het niet (bij zich) hebben van een Bromfietsrijbewijs.  

Het project 'Brom ff normaal' confronteert jongeren van 12 tot en met 17 jaar met de gevolgen van onveilig en asociaal rijgedrag. De politie Midden en West Brabant werkt bij de aanpak nauw samen met gemeenten, het Openbaar Ministerie en Bureau Halt. Het doel is om de overlast van scooters en brommers terug te dringen. Dat gebeurt door extra controles, maar ook door het opleggen van een werkstraf en leerstraf bij bureau Halt.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.