Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Unaniem advies voor tweede ambstermijn Frank Petter

8 september 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het advies om de ambstermijn van zijn burgemeesterschap te verlengen was unaniem. Frank Petter, Woerkums eerste burger, liet dit zijn volgers weten via Twitter: 'Unaniem positief advies van de raad in verband met herbenoeming als burgemeester van Woudrichem. Raad bedankt voor het vertrouwen!' Inmiddels stromen de felicitaties aan zijn adres binnen.

Eén voorbehoud is e rnog wel: de commissaris van de Koningin en de minister van Binnenlandse Zaken moeten de herbenoeming van zijn tweede ambstermijn nog goedkeuren.

Frank Petter werd per 1 januari 2006 benoemd en op 6 januari als burgemeester geinstalleerd in een buitengewone raadsvergadering. Burgemeesters worden benoemd voor een ambtsperiode van zes jaar. Na afloop van die termijn van zes jaar zijn zij telkens weer voor zes jaar herbenoembaar. (Foto Gemeente Woudrichem)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.