vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Burgemeester ontmoeten?

8 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Na de vakantieperiode zijn de bezoeken van burgemeester Carla Breuer aan de straten in onze gemeente weer gestart.

Zo bracht zij op vrijdag 19 augustus een bezoek aan de melkveehouderij van de familie Van Strien aan de Hillsestraat in Dussen. Na een rondleiding over het bedrijf kwam de burgemeester oog in oog te staan met koe Wilhelmina, onlangs nog gehuldigd voor een mijlpaal van 10.000 kg vet en eiwit, uniek in de melkveehouderij.

Op vrijdag 26 augustus heeft burgemeester Carla Breuer een bezoek gebracht aan de bewoners van de Nathalsweg in Hank. Onder het genot van een kopje koffie vertelden de bewoners verteld over hun leefomgeving. Per auto werd het uitgestrekte woongebied bezichtigd.

Wilt u burgemeester Carla Breuer ook laten zien hoe mooi uw straat is? Dan kan door u aan te melden via e-mail info@werkendam.nl of via (0183) 50 72 00. U kunt dan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.