donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

SBS Huizenjacht filmt villa ’Casa Cara’ in Dussen

8 september 2011 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Enige tijd geleden mochten de eigenaars van Hoek 10/12 te Dussen een filmploeg verwelkomen voor een reportage in het TV programma “Huizenjacht” van SBS6. Eveline Lammers Van Toorenburg, eigenaresse van villa ‘Casa Cara’ gelegen aan het riviertje de Dussen, is te zien in de aflevering van 23 september. Zij geeft een kijkje in haar fraai gedetailleerde villa met voormalig fruitmagazijn dat nu in gebruik is als Bed & Breakfast. De woning in Dussen is ook open tijdens Open Monumenten op zaterdag 10 september van 10.00-16.00 uur. (Nieuwsblad)

Lees hier verder... 

Lees meer over:

Werkendam Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.