woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne Vos wint eerste etappe Profile Ladies Tour

7 september 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN/OPHEMERT - De koers werd vanaf de start gelijk hardgemaakt, vrijwel in het begin ontstond er een kopgroep van 15 rensters. Voor Nederland Bloeit maakten Marianne Vos en Sarah Düster deel uit van de eerste groep. Op de dijken werkten de rensters goed samen en reden ze naar de plaatselijke ronde. Sarah hield de kopgroep goed bij elkaar en het draaide uit op een massasprint. Marianne ging als eerste door de bocht en won de sprint voor Teutenberg en Wild. Marianne gaat nu aan de leiding in het algemeen klassement, maar ook het punten-, sprint- en combiklassement. (mvo)

Lees meer over:

Marianne vos Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.