vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Politie staakt zoektocht bij de Kurenpolder

3 september 2011 (door WerkendamNet)

HANK - De politie staakt de zoektocht naar de 64-jarige Oosterhouter die sinds woensdagavond wordt vermist. De man werd vermist nadat zijn auto onbeheerd bij het golfterrein bij De Kurenpolder in Hank werd aangetroffen.Volgens politiewoordvoerder Jeroen Steenmeijer kan de politie in deze zaak niets meer doen: "We hebben al onze mogelijkheden in de zoektocht benut. Er is gezocht met de ME, met een speurhond, met een duikploeg en met sonarapparatuur. Helaas allemaal zonder resultaat. We zijn uitgezocht."

De achtergelaten auto van de vermiste Oosterhouter gaat terug naar zijn familie.

Lees meer over:

Werkendam Kurenpolder hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.