donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Dronken Pool ramt lichtmast, hek en paaltjes

3 september 2011 (door WerkendamNet)

DUSSEN - De politie heeft zaterdagavond rond acht uur een 30-jarige Pool gearresteerd op de Dussendijk wegens het rijden onder invloed. Niet onterecht, want bij een ademtest op het politiebureau blies de man liefst 1.080 ug/l. Dat is bijna vijf keer de toegestane maximum hoeveelheid van 220 ug/l. De politie kreeg de man in het vizier na tips van getuigen. Die zagen de man in zijn dronkemansrit een lichtmast en een hek raken. Ook reed hij wat paaltjes uit de grond. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs moest hij inleveren.

Lees meer over:

Werkendam Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.