donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

99 automobilisten beboet bij controle Werkendam

3 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  De politie heeft zaterdag bij snelheidscontroles in Werkendam 99 automobilisten gekeurd. De controle vond plaats van vier uur 's middags tot half tien 's avonds.

De meetapparatuur stond langs de Dijkgraaf den Dekkerweg opgesteld. In de vijfenhalf uur dat er gemeten werd, reden er in totaal 2.048 over de Werkendamse weg. Hiervan reden er 99 mensen te hard. Op deze weg mag maximaal 80 kilometer per uur worden gereden. De hoogst gemeten snelheid hier was 134 kilometer per uur.

De verkeersovertreders krijgen hun boete binnenkort thuisgestuurd.

De politie hield de controles op plaatsen waar relatief veel verkeersongevallen plaatsvinden. Eergisteren nog werd er in Werkendam een 24-jarige man uit Woudrichem aangereden op de Grotewaardweg, niet ver van de Dijkgraaf den Dekkerweg. Hij heeft de aanrijding niet overleefd

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.