maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Dader aanrijding heeft zich gemeld

3 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Een 19-jarige man uit Sleeuwijk heeft zich zaterdagochtend bij de politie gemeld nadat hij enkele uren eerder zou zijn doorgereden na een dodelijk ongeval in Werkendam op de Grtewaardweg. De man is aangehouden, zijn auto is in beslag genomen, zo meldde de politie. Ook een 17-jarige jongen uit Werkendam wordt als verdachte verhoord. Hij zat ook in de auto ten tijde van de aanrijding.

 

Over de toedracht van het ongeval, omstandigheden en/of het motief om door te rijden worden op dit moment (nog) wil de politie nog niets zeggen.

Eerder die ochtend was een 24-jarige man uit Woudrichem omgekomen nadat hij was aangereden door een auto. De politie heeft op de plek sporen van schade van een auto aangetroffen. De technische recherche doet onderzoek op de weg.

Voorbijgangers belden de politie met de mededeling dat er een zwaargewonde man op straat lag. Toen de agenten aankwamen, bleek de man al te zijn overleden.

Een week geleden kwam op diezelfde weg een scooterrijder om het leven. Hij botste op een stilstaande oplegger van een vrachtwagen. De Grotewaardweg is een afgelegen landweg aan de rand van de Biesbosch.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.