maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Getuigen gezocht van dodelijke aanrijding in Werkendam

3 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op de Grote Waardweg in Werkendam is zaterdag in de vroege ochtend het lichaam van een man gevonden, die is overleden na een verkeersongeval. De politie gaat er vanuit dat de dader is doorgereden.

Op de plaats van het ongeval zijn sporen van schade van een auto aangetroffen. In verband daarmee is de politie op zoek naar een zilvergrijze auto die rechtsvoor schade heeft. Er is daarover een sms-alert uitgegaan.

Waarschijnlijk heeft het ongeval plaatsgehad tussen 2.00 en 6.00 uur, in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Getuigen kunnen zich telefonisch melden op 0900-8844

Een week geleden kwam op diezelfde weg een scooterrijder om het leven. Hij botste op een stilstaande oplegger van een vrachtwagen. De Grotewaardweg is een afgelegen landweg aan de rand van de Biesbosch.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.