Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Presentatie Kenia reis 2011

2 september 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Van dinsdag 12 tot en met zaterdag 30 juli 2011 ging een groep uit Andel naar Kenia om daar te bouwen op het terrein van Stichting The Style Foundation, kinderwerk te doen, kerkdiensten bezoeken en kennismaken met de Keniaanse cultuur. De reis was meer dan geslaagd. 

Speciaal voor alle vrienden, familie, sponsors, donateurs en alle overige geinteresseerden wordt een presentatie gehouden in het gebouw van de Gereformeerde Kerk in Andel. Op deze avond worden foto's en filmpjes vertoond en komen een aantal deelnemers van de reis aan het woord om iets te vertellen over het 'Kenia-avontuur.' 

Voor meer informatie over het project in Kenia: www.thestylefoundation.nl. (Foto Kenia Team)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.