Friday 17 September 2021

Alles over Altena

VV Woudrichem meldt zwaardere straffen KNVB

2 september 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Op de site van VV Woudrichem valt t elezen dat het de KNVB menens is het komende seizoen: 'De KNVB maakte vandaag bekend dat zij buitensporig fysiek en/of verbaal geweld, zoals bedreigingen, molestaties van scheidsrechters, spelers en/of trainers en collectieve vechtpartijen met ingang van dit seizoen volstrekt niet meer tolereert. Om dit kracht bij te zetten heeft de KNVB de strafmaat fors verhoogd. Zo zal bij een collectieve vechtpartij eerder overgegaan worden tot het uit de competitie nemen van het elftal. Ook de individuele straffen zijn fors. Een voorbeeld: een speler die zich schuldig maakt aan fysiek of verbaal geweld tegen een scheidsrechter wordt de maximale straf: ontzetting uit het lidmaatschap opgelegd. Verzachtende omstandigheden kunnen leiden tot een lagere staf: de minimale straf is echter een schorsing van drie jaar.'

Lees meer over:

Voetbal woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.