Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Kavels naar keuze in Veen

2 september 2011 (door AalburgNet)

VEEN - In de Schmitzstraat in Veen staan acht huurwoningen die niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd. In de toekomst worden deze woningen gesloopt. Na de sloop wordt de grond verkocht als bouwkavels. Het perceel dat vrijkomt, introduceert Woonlinie het project 'Kavels naar Keuze'. De mogelijkheden om in Nederland een bouwkavel te kopen, worden steeds beperkter. Woonlinie biedt mensen nu de kans om in Veen een eigen huis te bouwen in de Schmitzstraat.  De kavels zijn zeer riant van formaat, zodat er alle ruimte is de woning te bouwen die men wenst.  De breedte van de kavel is minimaal 9 meter met een diepte van gemiddeld 45 meter.

Lees meer over:

kavels aalburg aalburg veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.