vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Zoektocht naar vermiste man gaat vandaag verder

2 september 2011 (door WerkendamNet)

HANK - De zoektocht naar de vermist man op en rond de golfbaan van de Kurenpolder is vandaag (vrijdag) weer voortgezet.Met sonarapparatuur en een politiehond wordt gezocht naar de 64-jarige man uit Oosterhout. De man werd woensdagavond voor het laatst gezien op de golfbaan. De volgende ochtend werd zijn auto leeg aangetroffen waarna een zoektocht werd ingesteld.

Donderdag werd al een helikopter ingezet terwijl duikers de plassen rond het park doorzochten. De Mobiele Eenheid doorzocht het dichtbeboste gebied rond de golfbaan, maar de zoektocht leverde vooralsnog niets op.

In overleg met de familie van de vermiste man is besloten om het golfpark vandaag gewoon open te houden-

Lees meer over:

Werkendam Kurenpolder hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.