donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Van der Stratenloop: volle bak

1 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Maar liefst 231 deelnemers op de 4e Van der Straatenloop in Werkendam. Wat minder jeugd en aanmerkelijk meer volwassenen. De organisatie heeft het dan ook goed bekeken door een aantal Kenianen uit te nodigen, daar komen best lopers op af. Winnaar Stephen Chemilo verbeterde met 14.30 het parcoursrecord met maar liefst 21 seconden. Tweede werd landgenoot Shadrack Kemboi met 14.31 en onze nationale trots op de steeple Simon Vroemen van Prins Hendrik werd derde in 14.58. Bij de dames winst voor de Keniaanse Peninah Kigen, zij finishte in 15.55, tweede werd Carolie Migadde uit Oeganda met 17.17 en derde Marlien Van Beek van LABD met 18.55.

Wedstrijdverslag en foto's zijn te vinden op Digitaalburg.eu. De uitslagen vind je onder de betreffende knop of op de pagina van de Stratenloopcup. Het klassement volgt na controle van inschijfformulieren en finishlijst. De volgende wedstrijd is donderdag 8 september in Giessen, waar de 40e BBQCompleet Loop plaats vindt. De jeugd start vanaf 18:30 en de volwassenen om 20:00 uur voor 5 km. Alle info vind je op op de pagina van de Stratenloopcup. (ARR)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.