maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Dichters en muzikanten gezocht voor Nederlands Dichters Podium

1 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Dichter Marcel Vaandrager uit Werkendam en Wim Donkersloot van de bibliotheek in Werkendam zoeken dichters en muzikanten voor Het Nederlands Dichters Podium, dat op 4 oktober voor het eerst plaats vindt.

Het Nederlands Dichters Podium is een gratis platform voor dichters, dat elke eerste dinsdag van de maand gehouden wordt in de bibliotheek van Werkendam. Het programma bestaat uit één of twee dichters die uit eigen werk voor dragen en toelichten, muzikale optredens en een open podium, waar een ieder die zich tot kort voor het begin van de avond heeft aangemeld (eigen) gedichten voor kan dragen.

Lees hier meer...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.