Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Feestweek Almkreek 2011 succesvol

31 augustus 2011 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De Almkreek Feestweek 2011 was zeer succesvol, aldus de website van het Golfpark. 'Ondanks het wisselvallige weer werden alle wedstrijden volgens planning gespeeld. De belangstelling voor het gevarieerde programma was groot. Spelers en bezoekers hebben genoten van de extra activiteiten en de aankleding van het park. Mede door de inzet van een groot aantal vrijwilligers van zowel Golfclub Almkreek als Golfclub De Lingewaelsche en de vele sponsoren was de Feestweek 2011 zeker geslaagd.'

Leden werven
Het thema van de Feestweek 2011 was "Ledenwerving". Met dit thema bundelden het golfpark en de golfclub de krachten om meer actieve golfers en businessleden aan te trekken. Voor de leden van de golfclub was er tijdens de Feestweek daarom een extra aantrekkelijke impuls nieuwe leden te werven. Ieder nieuw lid leverde de aanbrenger maar liefst € 100,- netto op. En daar kun je een balletje mee slaan...!

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.