zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Koos Verwey wint stratenloop Genderen

30 augustus 2011 (door AalburgNet)

GENDEREN - Koos Verweij van DAK Drunen heeft donderdagavond met overmacht de 25e stratenloop van Genderen gewonnen. De atleet van DAK versloeg, in deze jubileumuitvoering met 32.55, een goed bezet deelnemersveld, de senioren Marco Keijsers, Paul Visser en Tom Huijben. Master Gerard Lensvelt werd vijfde en Ron de Vaan zesde.

Master 45+ Egbert Hooijkaas verraste met een knappe zevende plek in dit totale veld, Master 45+ Henk Bruins werd achtste. Michel Sas werd negende en plaatselijk favoriet Johan Roozemond werd tiende. Weinig verrassingen bij de dames. Ciska Hensen van Dak werd met 40.50 winnares voor clubgenote Jacqueline Nieuwenhuizen en Sieta van der Zee. Marieke Kunkeler was de vierde dame en Rika Bikker 5e.
Traditineel veel kinderen in Genderen, dankzij de samenwerking van de organiserende Oranjevereniging en de scholen. Maar liefst 80 kinderen zorgde voor een totaal aantal deelnemers van bijna 200.

De recreanten, lopers zonder wedstrijdlicentie, van de Altena Road Runners deden het goed. Met Eli Smits, Dick Kant en Corné Verhoeven bezetten zij de eerste drie plaatsen bij de heren en ook de dames Ilona van Herwijnen, Tanja de Ridder en Kristel van Velthoven waren goed voor de eerste drie plekken.
 

Lees meer over:

Genderen stratenloop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.