Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Sjoelen in Altena

29 augustus 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Herfst en winter zijn weer in aantocht. Ook deze prachtige jaargetijden bieden weer tal van mogelijkheden. Verschillende verenigingen of instanties organiseren in de donkere maanden tal van activiteiten.  Eén van die activiteiten is het gezellige sjoelen op bijna elke donderdagavond in de Hoogt te Uitwijk.

Elk winterseizoen beleven bijna veertig sjoelers uit het hele Land van Heusden en Altena, van acht tot tien uur, veel plezier aan dit prachtige spel. Er zijn vrije sjoelavonden en er is een mogelijkheid om in competitieverband deel te nemen. Sjoelen is voor iedereen. De resultaten worden berekend met gemiddelde waarden. Zo heeft iedereen van beginner tot ervaren sjoeler gelijke kansen. Sportiviteit en gezelligheid zijn de belangrijkste kenmerken van de sjoelavonden.

Kijkje
Kom daarom eens vrijblijvend een kijkje nemen op een van de sjoelavonden. De eerste vrije sjoelavond start op donderdag 8 september met de Adje Hornman Bokaal. De eerste competitieavond is op 15 september en daarna nagenoeg elke donderdagavond. Alle avonden beginnen om acht uur. Het lidmaatschap kost slechts 35 euro per jaar. Een avondje mee sjoelen om te zien of dit wat voor u is kost niets.  De Hoogt is gevestigd aan het Hoefpad te Uitwijk, nabij de dorpspomp.
Voor meer inlichtingen kunt u terecht bij het secretariaat Martin Vink, telefoon 0646 163 463 of via markusvink@hetnet.nl

Lees meer over:

woudrichem woudrichem sjoelen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.