Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

BusDus on Tour

29 augustus 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Iedere week rijdt De BusDus door de gemeente Woudrichem. De BusDus is een "mobiele JOP" waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten. De BusDus is voorzien van een zitgedeelte, een tv, dvd en beamer met geluidsinstallatie, een gevulde koelkast en een folderrek.  De BusDus biedt jongeren niet alleen een plek om droog te zitten, maar er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een sporttoernooi, filmavondje, informatiebijeenkomsten etc. Vanaf september gaan er diverse sportmaterialen mee in de BusDus, waardoor jongeren een balletje kunnen komen trappen, een panna- of streethockeytoernooi kunnen houden etc. Het jongerenwerk en de vrijwilligers van de BusDus zullen van alles organiseren met de jongeren komend seizoen!

De BusDus gaat in de week van 5 t/m 8 september on Tour door de gemeente Woudrichem.

Het rijschema is als volgt:

 Maandag 5 september, 20-22 aan de van Clevestraat in Almkerk
 Dinsdag 6 september, 20-22 bij het voetbalveld in Woudrichem
 Woensdag 7 september, 20-22 bij de skatebaan in Andel
 Donderdag 8 september, 20-22 achter sporthal De Jager in Giessen

Voor meer informatie kun je kijken op www.stichtingdevleet.nl of op www.debusdus.nl. heb je nog vragen of wil je dat de BusDus bij jullie langskomt? Neem dan even contact op met Maaike Scholten, jongerenwerker bij Stichting De Vleet. Zij is telefonisch te bereiken op 0183-301710 of stuur een mailtje naar scholten@stichtingdevleet.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.