zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Aalburgse Alliantie ondersteunt gulheid Genderen voor Villa Joep

29 augustus 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Gedurende de feestweek in Genderen wordt er geld ingezameld voor Villa Joep, de stichting die geld inzamelt voor specifiek onderzoek naar Neuroblastoom kinderkanker. De inwoners van Genderen hebben behoorlijk in de buidel getast: tijdens de wandeltweedaagse alleen al werd 1.100 euro ingezameld. Burgemeester Naterop voegde daar nog een bedrag van 200 euro aan toe, plus de toezegging dat dat wanneer het bedrag van 1.721 euro wordt gehaald (gelijk aan het inwoneraantal van Genderen) hij er namens de gemeente Aalburg nog eens honderd euro bijlegt.

De Aalburgse Alliantie is trots op de lokale gulheid in Genderen. Daarom heeft zij besloten het initiatief van de burgemeester te ondersteunen: bij het bereiken van de ‘magische’ 1.721 euro zal De Aalburgse Alliantie een donatie doen van 250 euro.

Lees meer over:

Genderen villa joep
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.