woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Ingezonden: reactie op de column

29 augustus 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Adri Burghout schijft de redactie: 'Gerben heeft in zijn column een punt als hij refereert aan een artikel in het RD dat kopt dat dé oppositie bloed ruikt. Dit is over een kam geschoren en te boud, echter niet zo bedoeld.
In hetzelfde artikel wordt er ook gewag van gemaakt dat sommige oppositiepartijen blijven zoeken naar een stok om de hond te slaan. Deze nuancering met het woordje 'sommige' is beter op zijn plaats en mijn inziens ook terecht. 
Het mag overigens worden gezegd dat de CU zeker niet staat te trappelen om als oppositiepartij anderen onderuit te halen.'

Lees meer over:

Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.