vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Ruitenberg gaat voor zilver

29 augustus 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Na de zomerstop werden afgelopen weekend twee wedstrijden gereden om de Nederlandse kampioenschappen 50 cc wegrace op het circuit van Berghem. Sleeuwijker Phil Ruitenberg in de Expiklasse had nog een theoretische kans om na zijn Nederlandse titel in de formuleklasse van 2010 dit jaar kampioen te worden in de Expiklasse.


Wesley Jonker mocht dan geen punten meer halen en Phil moet alle wedstrijden winnen. Zover liet Jonkers het niet komen, in de eerste manche vocht Phil voor wat hij waard was maar moest toch Jonker voor laten gaan. (Nieuwsblad)

Lees hier meer...

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk ruitenberg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.