maandag 6 december 2021

Alles over Altena

De Buurman: nieuw netwerk voor de binnenvaart

29 augustus 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De binnenvaartbranche is een nieuwe netwerkbijeenkomst rijker. De Buurman is een initiatief van diverse ondernemers uit Werkendam. Ton Cornet, voorzitter van de commissie, is van mening dat er in de binnenvaartbranche voldoende animo is voor een nieuw netwerk. ,,In Werkendam bestaat een dergelijk initiatief nog niet,” licht Cornet toe. ,,Huidige netwerken bestaan alweer geruime tijd en trekken veel dezelfde bezoekers. Met dit initiatief willen wij binnenvaartgerelateerde bedrijven op een andere manier met nieuwe mensen in contact brengen.” 
 
Buurman
'De naam verwijst met een knipoog naar de ondernemers in Werkendam die bij elkaar gevestigd zijn en praktisch buren zijn van elkaar, maar juist óók naar de collega-ondernemers aan de andere kant van het water', vertelt Cornet. Net zoals buren vaak het laatste nieuws uit de omgeving met elkaar bespreken, staat ook De Buurman voor informeel netwerken: nieuws uitwisselen, contacten uitbouwen en verder versterken. 'Niet alleen door en voor Werkendamse collega’s, maar we nodigen vooral onze ‘overburen’ uit. Niet op de koffie - al mag dat natuurlijk ook - maar voor een informele bijeenkomst met een hapje en drankje.' 
 
Lidmaatschap
De Buurman wordt georganiseerd door een commissie bestaande uit Ton Cornet (voorzitter), Huib van Oord (tweede voorzitter en tweede secretaris), Liza Kieboom, Diana van der Stelt (penningmeesters) en Stefan Hoogendoorn (secretaris). Het lidmaatschap voor De Buurman bedraagt € 100,- op jaarbasis en geeft toegang tot tien netwerkbijeenkomsten op de tweede donderdag van de maand.
De eerste bijeenkomst vindt plaats op 8 september, vanaf 16.30 uur in partycentrum ‘De Kwinter’, Hooftlanden 1 in Werkendam.
Voor 2011 staan verder op de agenda: 13 oktober, 10 november en 8 december. Kaarten zijn ook los per bijeenkomst te verkrijgen voor € 15,- per stuk.

Meer informatie en aanmelden kan via www.debuurmanwerkendam.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.