woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Openstaande boetes: betalen of gijzelen...

29 augustus 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De politie heeft vannacht omstreeks 01.00 uur op de parkeerplaats bij een tankstation aan de A-27 een 42-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden vanwege openstaande vonnissen. De agenten zagen een auto op de parkeerplaats staan op naam van een bedrijf. Er zat één man in.
Bij controle van zijn gegevens bleek dat er nog drie zaken tegen hem openstonden in het opsporingsregister. Het gaat om boetes of - opgeteld - 21 dagen gijzeling. De man had geen geld bij zich en is daarom ingesloten. 

Lees meer over:

Politie Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.