woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

ChristenUnie blij met bouwstart Wozoco Sleeuwijk

29 augustus 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De ChristenUnie is blij met de start van de bouw van een zorgcentrum voor ouderen in Sleeuwijk. De plannen voor dit complex, samen met een winkelcentrum, zijn al jaren oud. Juist in Sleeuwijk is er een grote behoefte aan een wooncomplex voor ouderen.

In het nieuwe zorgcentrum zullen ook enkele woningen komen die voor mensen bedoeld zijn die meer dan normale zorg nodig hebben.
De ChristenUnie is blij dat de omwonenden van het nieuwe centrum de bouw ook mogelijk maken. Door goed overleg, iets wat de ChristenUnie erg belangrijk vind, zijn er door de ‘buren’ geen bezwaren ingediend en is het bestemmingsplan nu onherroepelijk geworden wat inhoud dat er nu ook echt gebouwd kan gaan worden.

Het is nog wel van belang dat er voldoende appartementen verkocht worden voordat men definitief gaat starten met de bouw van het winkelcentrum. “Los van dit gegeven vinden we dat de bouwplannen voor het WoZoCo direct moeten worden voorbereid en mag de eerste paal, wat ons betreft, zo snel mogelijk de grond in” aldus ChristenUnie-raadslid Machiel Verdoorn.

Lees meer over:

Werkendam Werkendam CU
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.