woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Hondencontroleur gaat op onderzoek uit

26 augustus 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Bent u het baasje van één of meerdere honden, dan krijgt u ieder jaar een aanslag voor de hondenbelasting. De komende maanden gaat onze controleur huis-aan-huis controleren op de aanwezigheid van honden.

De controleur onderzoekt ook de woningen waarvan al bekend is dat er één of meer honden aanwezig zijn. De controleur kan zich ook altijd legitimeren. Dit jaar betaalt u per hond een tarief van € 60,24. Voor een kennel is het tarief € 301,20.  Als u een hond (erbij) neemt, moet u dat binnen veertien dagen schriftelijk melden aan de unitmanager Middelen van de Gemeente Werkendam. Bij verkoop, verhuizing of overlijden van uw hond kunt u schriftelijk verzoeken om gedeeltelijke teruggave van de door u betaalde belasting.

 Klik hier voor het downloaden van het formulier.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.