maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Beachvolleyballers Kadijk en Mooren naar herkansingen

26 augustus 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Rebekka Kadijk uit Werkendam en Merel Mooren moeten naar de herkansingen op het World Tour toernooi in Schevingen. De Nederlandse beachvolleybalsters verloren donderdag in de tweede ronde met 21-17 21-16 van de Amerikaanse vrouwen Jennifer Kessy en April Ross.

Het duo bereikte donderdagochtend de tweede ronde door te winnen van de Chinese Ying Huang en Yuan Yue met de setstanden 19-21, 21-19 en 15-9.

Meppelink en Van Gestel
Kadijk en Mooren spelen vrijdag in de herkansingen tegen landgenotes Maddelein Meppelink en Sophie van Gestel, die donderdag een langer verblijf in het toernooi zeker stelden door het Canadese koppel Marie-Andrée essard/Annie Martin met 21-14 16-21 15-9 te verslaan.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.