vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Scooterrijder overleden na botsing met oplegger

26 augustus 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Een 51-jarige man uit Werkendam is donderdag overleden nadat hij met zijn scooter tegen een langs de weg geparkeerde oplegger was gereden. Dat gebeurde om 06.00 uur op de Grotewaardweg in Werkendam.

Het slachtoffer raakte bij het ongeval ernstig gewond aan buik en borst. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, gingen meteen ter plaatse en vervoerden de man met spoed naar het Amphia Molengracht ziekenhuis in Breda. Daar bezweek hij in de loop van de ochtend aan zijn verwondingen.

De politie heeft de weg afgesloten in het kader van een onderzoek. De scooterrijder heeft de oplegger vermoedelijk niet zien staan omdat het buiten nog vrij donker was.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.