maandag 26 februari 2024

Alles over Altena

Geslaagde opening van het kunstgrasveld

23 augustus 2011 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Op vrijdag 19 augustus was dan eindelijk, na maanden van hard werken, het moment aangebroken dat het nieuwe kunstgrasveld en het trapveldje voor de Jeugd officieel in gebruik konden worden genomen. Het weer werkte mee en het aantal belangstellenden was boven verwachting. Door de feestcommissie was een programma opgesteld en onder aanmoediging van een groot publiek openden de E-1 tegen de E-3 en de E-2 tegen de E-4 het programma met de eerste wedstrijden op het nieuwe kunstgrasveld.

Om 20.00 uur was het dan zover en werden de officiële handelingen verricht waaronder een toespraak van onze voorzitter en van wethouder Peter van de Ven die namens het bestuur van onze gemeente het woord voerde. Daarnaast werd de groep buitenvrijwilligers nog even in het zonnetje gezet als dank voor hun inspanningen voor de vereniging. De openingshandeling werd verricht door oud voorzitter Frans van de Stelt wegens zijn grote bijdrage aan de totstandkoming van deze prachtige voorzieningen. Als laatste onderdeel van het progamma stond de wedstrijd tussen Altena 1 en een elftal van oud Altena spelers gepland. De aftrap werd verricht door het oudste lid (juli 1945) van de vereniging dhr. Biesheuvel. Na deze wedstrijd werd er met elkaar nog wat gedronken waarna de gang naar huis weer werd gemaakt. (VV Altena)

 

Lees meer over:

Werkendam Nieuwendijk Vv altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.