vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Bruidsparen opnieuw op de foto

23 augustus 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Erfgoed Altena schenkt tijdens de Open Monumentendagen op 10 en 11 september speciale aandacht aan 200 jaar Burgerlijke Stand. Het thema dit jaar is 'herbestemming' - 'oud gebouw-nieuw gebruik'.
In de drie Altena gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem zijn (voormalige) gemeentehuizen te vinden. ,,Bent u getrouwd in een gemeentehuis dat nu een andere functie heeft en wilt u opnieuw op deze locatie worden vereeuwigd? Fotografen van fotogroep Lumière zijn tussen 13:00 uur en 15:00 uur op genoemde locaties aanwezig om u en uw bruiloftsgezelschap opnieuw te vereeuwigen op vertoon van uw oude huwelijksfoto," laat de organisatie weten.

Op de volgende plaatsen kan een foto gemaakt worden: Werkendam, Hoogstraat (nu restaurant en of kantoor); Andel, Burgemeester van der Schansstraat 2 (nu woonhuis); Almkerk, Kruistraat (nu bedrijf); Rijswijk, Rijswijksesteeg 7 (nu Gereformeerde kerk Giessen/Rijswijk); Rijswijk, Slagboomstraat 6 (nu woonhuis); Wijk en Aalburg, Grote Kerkstraat 32; huidig gemeentehuis dat vijftig jaar geleden in gebruik werd genomen; Woudrichem; Hervormde Martinuskerk aan de Kerkstraat.
Op vertoon van de Rabobank-voucher is het laten maken van een foto geheel gratis. Zonder bon kost de foto 3 euro. Om zeker te zijn dat de fotograaf tijd heeft voor de foto, kunnen bruidsparen zich vooraf opgeven via info@erfgoedaltena.nl met vermelding waar ze een foto willen laten maken.

 

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.