woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Vroemen naar Werkendam

23 augustus 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De vierde editie van de Van der Straatenloop op woensdag 31 augustus heeft een sterk deelnemersveld.

 

De organisatie is vooral verheugd over de komst van de voormalige steeplecrack Simon Vroemen. De 42-jarige atleet is dertienvoudig Nederlands kampioen en won een zilveren medaille op het EK atletiek. Ook zijn er toezeggingen van de Belg Bart Lieckens en Harm Senges. Sengers is in volle voorbereiding op de marathon van Eindhoven en net teruggekeerd van een hoogtestage. In Werkendam doet hij een laatste test met het oog op het Nederlands kampioenschap tien kilometer. (Het Kontakt)

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.