vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Organisator stopt met Aakvlaailoop

20 augustus 2011 (door WerkendamNet)
HANK - Er wordt volgend jaar geen Aakvlaailoop meer gehouden. Dat maakte organisator Henny Wijnands zaterdag na de tiende editie van de hardloopronde bekend. De Hankse organisator spitst zich in het vervolg geheel op de vijf Kurenpolder Midzomerlopen en de Brabantse Biesboschloop. "Deze Aakvlaailoop is de tiende maar gelijk ook de laatste. Er komen te weinig lopers op af als we dat afzetten op de tachtig vrijwilligers die in de polder staan", legde Wijnands uit.

De laatste editie van Aakvlaailoop werd zaterdag gewonnen door Karimi. (BD)

Lees meer over:

Werkendam hank aakvlaailoop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.