maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Kunstgras voor VV Altena

16 augustus 2011 (door WerkendamNet)
NIEUWENDIJK - Al weken is er hard gewerkt op het voetbalpark van VV Altena in verband met het aanleggen van een kunstgrasveld met een trapveldje voor de jeugd.. Vrijdag 19 augustus neemt VV Altena haar nieuwe kunstgrasveld in gebruik.

De opening krijgt een feestelijk tintje. Voor leden, omwonenden, sponsors en andere belanghebbenden wordt een officiële opening gehouden. Het programma begint om 18.45 uur. Om 19.00 uur speelt de jeugd de eerste wedstrijden op het veld. Daarna, om 20.00 uur, opent de voorzitter het veld. Om 20.30 uur speelt Altena 1 tegen Oud Altena.
 

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.