woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Muzieklessen in Werkendam

15 augustus 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Musicus Sietse van Wijgerden heeft zich onlangs gevestigd in Werkendam en vanaf augustus bestaat de mogelijkheid om muzieklessen bij hem volgen. Er worden lessen gegeven op alle niveaus: zowel beginners als gevorderden kunnen terecht, jongeren en volwassenen, in iedere stijl die men wenst. Bij het lesgeven wordt gebruik gemaakt van de nieuwste en beste methodes die op dit moment voorhanden zijn. Geen taaie boeken dus, maar frisse speelstukjes in alle stijlen.

Sietse van Wijgerden heeft ongeveer 20 jaar ervaring in het lesgeven in de privépraktijk, daarnaast is hij schoolmusicus, uitvoerend musicus en dirigent van het kamerkoor Fiori-Musicali.Zie www.sietsevanwijgerden.com voor meer informatie. Voor informatie en inschrijving: svanw@ziggo.nl l of 0183-850810

Lees meer over:

Werkendam Werkendam muziekles
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.