vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Twee mannen uit Sleeuwijk aangehouden

15 augustus 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK/GORINCHEM - De politie heeft tijdens de laatste avond van de zomerfeesten in Gorinchem een Uitwijker, twee Sleeuwijkers en een man uit Almkerk aangehouden.

 

Een 26-jarige man uit Uitwijk werd aan de Hoogstraat aangehouden, nadat hij meerdere malen diverse beledigingen had geuit tegen politiemensen. De man werd na verhoor heengezonden. De politie maakte procesverbaal tegen hem op. Twee 20-jarige mannen uit Sleeuwijk werden aangehouden aan de Affuithof voor bedreiging van een 19-jarige vrouw uit Gorinchem. De vrouw liep ‘s nachts met een vriendin in een park aan de Buiten de Waterpoort, toen drie onbekenden de vrouw bedreigden. Agenten wisten twee van de drie aan te houden. Ze zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau. Een 53-jarige man uit Almkerk is aan de Langendijk aangehouden, nadat hij om onbekende reden een 21-jarige vrouw uit Gorinchem in het gezicht had geslagen. Agenten namen de man mee naar het politiebureau. Na verhoor is hij heengezonden. De politie maakte ook hier procesverbaal op.

 

Lees meer over:

Werkendam zomerfeest Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.