woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Jongen uit Hank aangehouden na vechtpartij

15 augustus 2011 (door WerkendamNet)

HANK - De politie heeft zaterdagmorgen 13 augustus 2011 een 17-jarige jongen uit Hank aangehouden wegens bedreiging en belediging van agenten. De jongen had rond 01.45 uur in de feesttent in Almkerk aan de Borchgravestraat klappen gehad en moest voor behandeling naar het ziekenhuis in Gorinchem. Hij was erg vervelend en wilde niet meewerken. Uiteindelijk werd hij in het ziekenhuis gearresteerd.

Het was sowieso onrustig rondom de festiviteiten zaterdagmorgen in Almerk. Bij een ander incident in de feesttent raakte een 17-jarige jongen uit Zuilichem gewond, hij werd door twee andere jongens geslagen. Zij zijn niet aangehouden, maar hun identiteit is bekend. Op de Voorstraat raakten bij een vechtpartij nog eens twee jongens - een 18-jarige inwoner van Babyloniënbroek en een 19-jarige Waspikker - gewond. Ook deze drie jongens moesten voor onderzoek/en of behandeling naar het ziekenhuis.

 

Lees meer over:

Werkendam hank feesttent Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.