Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Oefenwedstrijd tegen Wilhelmina'26 eindigt in 2-0 nederlaag

8 augustus 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Afgelopen maandag werd voor het eerst getraind door de A-selectie, vervolgens werd er ook dinsdag en donderdag intensief gewerkt aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. En om ook weer de nodige vorm in wedstrijdverband te zoeken, werd afgelopen zaterdag geoefend tegen 3e klasser Wilhelmina'26. Met een selectie bestaande uit een mix tussen 1e en 2e elftalspelers werd, hoewel het veldspel regelmatig positief was, een 2-0 nederlaag geleden tegen de gastheren. (VV Woudrichem)

Lees meer over:

Voetbal woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.