Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Pool verdacht van inbraak

8 augustus 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  De politie heeft zaterdagmiddag een 54-jarige Pool aangehouden. Hij wordt verdacht van inbraak in auto(s). De man is op het bureau, in het belang van het onderzoek ingesloten.

De politie ontving gisterochtend rond 09.00 uur de melding van een inbraak in een auto. Het voertuig stond geparkeerd op een parkeerplaats aan het Schapendonk. Een getuige meldde de inbraak te hebben gezien en gaf de agenten een signalement van de dader. Agenten namen Poolshoogte en troffen op het parkeerterrein meerdere auto's met braakschade.

Agenten stelden daarop een onderzoek in. In de omgeving troffen ze een vrachtwagen met een Pools kenteken aan. Er was niemand bij de vrachtwagen aanwezig. Het onderzoek wees in de richting van de chauffeur van het voertuig. Met toestemming van het Openbaar Ministerie is de man aangehouden.

Lees meer over:

Politie woudrichem Pool
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.