vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Venters met gereedschap krijgen bekeuring

4 augustus 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De politie heeft woensdagmiddag (3 augustus) rond 14.30 uur een 49-jarige man uit Nootdorp en een 48-jarige Hagenaar bekeurd omdat zij bij een bedrijf aan de Velsenstraat aan het venten waren zonder vergunning.

De agenten kregen een melding dat twee mannen vanuit de kofferbak van hun auto gereedschap probeerden te verkopen aan werknemers van een bedrijf. Het ging om elektrisch gereedschap in blauwe koffers. Beide mannen zijn op de bon geslingerd voor het venten zonder vergunning, daar niet aangetoond kon worden dat de goederen van misdrijf afkomstig waren, zijn deze niet in beslag genomen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.