donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Trainingen Biesboschzwemmers beginnen weer!

4 augustus 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Vanaf maandag 8 augustus gaan de trainingen weer beginnen van de Biesboschzwemmers. In zwembad Werkina zullen de eerste meters gemaakt gaan worden van het seizoen 2011-2012.

Er zal drie weken getraind worden in het buitenbad van Werkendam, waarna de Zwem4daagse van dinsdag 30 augustus tot en met vrijdag 2 september het evenement is dat samen met Zwembad Werkina georganiseerd gaat worden.

Vanaf maandag 5 september worden in Giessen, Hardinxveld en Gorinchem de zwemmers en zwemsters verwacht om daar aan hun techniek en conditie te werken. De nieuwe zwemmers kunnen op zaterdag tussen 9 en 10 uur in Giessen terecht en de overige zwemmers vinden op de website (http://www.b-b-z.nl) en in het informatieboekje de tijden waarop ze verwacht worden. Dit boekje wordt op zaterdag 27 augustus om 10.00 uur aan de leden uitgereikt.

De trainingen moeten er voor zorgen dat er goede tijden gerealiseerd worden tijdens de vele wedstrijden die weer op de kalender staan. De wedstrijden om de regionale en nationale titels zijn uiteraard de belangrijkste evenementen, maar een wedstrijd om de BiesBosch Trofee is als organiserende vereniging ook belangrijk.

Dit seizoen zal er in de competitie met twee andere verenigingen gezwommen gaan worden. De verwachting is dat de zwemmers van deze verenigingen voor een hoger niveau gaan zorgen bij de Werkendammers.

Voor de rest staan er speedowedstrijden, limietwedstrijden, de jeugd4kamp en de clubkampioenschappen op het programma. Mogelijk zal een grote groep ook deelnemen aan de internationale jeugdwedstrijd in Antwerpen.

Het wordt hopelijk weer een mooi seizoen. Als je ook wilt zwemmen kun je vier keer meetrainen en daarna moet je aangeven of je lid wilt worden. Voor meer informatie kun je terecht op de website.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.