woensdag 26 januari 2022

Alles over Altena

CDJA Werkendam gaat meer aan de weg timmeren

3 augustus 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het CDJA Werkendam zal zich de komende tijd meer gaan inzetten om leden te werven, aldus het voornemen dat de CDA-jeugd uitspreekt in de jongste partijnieuwsbrief.

Dat profileren bestaat dan onder meer uit het online zetten van een website, aanwezigheid bij braderieën en jaarmarkten en er zijn ideeën voor flyeracties. Matthijs van Oosten, secretaris en één van de schrijvers van dit appèl: 'Het doel van het CDJA Werkendam is jongeren te interesseren voor de christen-democratie in het algemeen en het CDA in het bijzonder. Dit door middel van het kritisch laten meedenken over problematiek en initiatieven in de gemeente Werkendam. Het CDJA zal het CDA proberen te versterken en proberen vanuit de jongere generatie het ledenbestand te laten groeien. Ten slotte, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!'

Lees meer over:

Werkendam Werkendam cdja
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.