donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Kinderen timmeren erop los

3 augustus 2011 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Deze week (8 tot en met 11 augustus) is in het Almbos in Rijswijk het jaarlijkse Timmerdorp. Ruim 300 kinderen timmeren er op los om een zo mooi mogelijke hut te bouwen. Het thema dit jaar is “De kermis gaat los in het Almbos”, het Almbos is voor een week een echte kermis! Naast het timmeren zijn er voor de kinderen diverse activiteiten zoals een springkussen, waarzegger, disco en een avondspel voor de oudsten op woensdagavond. Donderdagavond sluiten we het timmerdorp af met een groot vuur voor alle kinderen en hun ouders. Kortom: een week vol plezier en spektakel in het Almbos!

Deze hele week wordt mogelijk gemaakt door een enthousiaste werkgroep, ruim 120 vrijwilligers en vele sponsors die oa zorgen voor pallets, vervoer van de pallets of het beschikbaar stellen van materiaal. Onze hartelijke dank voor een ieder die zich belangeloos inzet voor zo’n geweldige week voor de kinderen! (Foto St. De Vleet)

Lees meer over:

Timmerdorp Rijswijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.