woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

In De Vitrine: tekeningen Izak Vriens

3 augustus 2011 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG / ANDEL - In de vitrine van Bibliotheek Aalburg worden gedurende de maanden augustus en september tekeningen van Izak Vriens uit Andel getoond. Bijzonder, want Izak Vriens is al 80 jaar.

Hij woont sinds kort in De Notenhoff te Andel en beleeft nog veel voldoening aan het zelf ontwerpen en inkleuren van deze honderden vakjes in vele motieven en vormgevingen. Met deze hobby vult hij zijn dagen en soms kan hij anderen ervoor interesseren. De meesten haken echter af, want je moet wel even volhouden voordat er een mooi resultaat ontstaat.

Zie ook in De Agenda...

Lees meer over:

Altena bieb
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.