vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Datum Biesbosch Trofee 2012 editie bekend

1 augustus 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Terwijl nog veel verenigingen en zwemmers aan het genieten zijn van hun vakantie, wordt achter de schermen de 2012-editie van de BiesBosch Trofee in elkaar gezet.

Het belangrijkste voor de wedstrijd is zwemwater en dat is gevonden en vastgelegd. Op zaterdag 3 maart 2012 zal in het Caribabad te Gorinchem rond 13.30 uur het eerste fluitsignaal klinken voor de negende editie.

De bekerwinnaar van dit jaar, WVZ uit Zoetermeer, zal dan hun best moeten doen om de beker opnieuw te winnen. De komende weken zullen verenigingen benadert gaan worden en het programma in elkaar gezet gaan worden. Verenigingen die het leuk lijken om mee te doen, kunnen een mail sturen naar biesboschtrofee@b-b-z.nl en misschien krijgt u dan wel een uitnodiging om deel te nemen.

Lees meer over:

Werkendam biesboschzwemmers
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.